Font

Ingvild prøvde Samsolgt. Resultatet ble at hun solgte boligen trygt og enkelt.

I tillegg sparte hun penger.

– Jeg har aldri opplevd et enklere boligsalg.

Les hvordan det gikk da Ingvild skulle selge boligen sin på en helt ny måte.

Samsolgt var helt fantastisk enkelt. Salget gikk helt strålende. I tillegg sparte jeg penger.

Gikk for en utradisjonell løsning

De fleste av oss har flyttet én eller flere ganger i løpet av livet. Solgt bolig, kjøpt ny – og solgt igjen. Sjansen er stor for at vi kontaktet en eiendomsmegler i nærområdet for å gjøre jobben. Det er slik vi alltid har gjort det – og det har alltid fungert.

Ingvild Nesting gikk imidlertid for en utradisjonell løsning, og valgte å prøve Samsolgt. Hvilket hun var svært glad for i etterkant.De fleste av oss har flyttet én eller flere ganger i løpet av livet. Solgt bolig, kjøpt ny – og solgt igjen. Sjansen er stor for at vi kontaktet en eiendomsmegler i nærområdet for å gjøre jobben. Det er slik vi alltid har gjort det – og det har alltid fungert.

Ingvild Nesting gikk imidlertid for et nytt alternativ, og valgte å prøve Samsolgt. Dette viste seg å være et smart valg.

Samsolgt er en meglertjeneste utviklet av DNB Eiendom. Tjenesten kombinerer rykende fersk teknologi med solid meglerkompetanse. Resultatet er en digital tjeneste til fastpris som forenkler hele prosessen og reduserer prisen.  

Nesting skulle selge boligen på Grefsen i Oslo. Hun var opptatt av trygghet i boligsalget, og samtidig oppnå en god pris. Det var også viktig for henne å ha det juridiske i orden slik man kun får gjennom en profesjonell eiendomsmegler.

Hun valgte å prøve Samsolgt.

Visningen holder du selv. Når visningen er gjennomført, kontakter megler interessentene og gjennomfører budrunden.

3

Klargjør boligen for markedsføring og salg.

2

Med Samsolgt koster boligsalget deg 60.000 kr. Alt inkludert.

Slik fungerer Samsolgt


Start med et digitalt møte med en av våre meglere. Vi går igjennom prosessen og du kan spørre om alt du lurer på. Når oppdraget er signert så kommer vi hjem til deg på befaring. Nå er du i gang!

1

Visning og budrunde

Visningen holder du selv. Men ta det helt med ro! Vår inkluderte visningspakke og kyndig veiledning fra megler, gjør at dette er noe Samsolgt-kunden syns er aller morsomst. Deretter gjennomfører megler budrunden.

3

Book fotograf, takst og Finn-annonsering

Vår superenkle digitale plattform hjelper deg med dette. Velg blant ledende fotografer og takstpersoner. Til Finn-annonsen hjelper vi deg gjerne, hvis du ønsker det.

2

Med Samsolgt betaler du alltid fastpris.

Samsolgt på 1-2-3

Oppstartsmøte og befaring

Det første du gjør er å booke et digitalt oppstartsmøte. Deretter kommer megler hjem til deg på befaring. Nå er du i gang!

1

– Det føltes trygt å få en profesjonell vurdering av takstperson og bistand av megler, som kom hjem på befaring. Resten av prosessen gikk også veldig raskt og smidig.

Ingvild Nesting

Material property, Product, Rectangle, Book, Publication, Font

Full kontroll med støtte fra megleren

– Samsolgt-megleren tok raskt kontakt da jeg meldte interesse. Etter befaring brukte jeg timeplanen inne i portalen, og booket takstmann og fotograf når det passet meg. Etter visning var det megler som styrte budrunden. Jeg følte meg aldri alene i prosessen, for jeg kunne jo alltid chatte med megler med de spørsmålene jeg hadde. Det er kun visningen jeg gjorde helt alene, men med god hjelp og briefing i forkant, forteller Ingvild.

Selve visningen er ofte høydepunktet i prosessen for mange Samsolgt-kunder. For Ingvild var det spesielt gøy å møte de potensielle kjøperne.

– Det var veldig gøy å få positiv respons på visning. Å holde visninger selv var ikke skummelt. Folk er trivelige, selv om de er forskjellige og man må behandle dem ulikt. Det er viktig å være ærlig, og det gir tillit hos kjøper. Uansett om det er meg eller megler som skal holde visningen, så må jeg fortelle om de små minuspunktene ved boligen min. Og alle plussene!

– Jeg elsker jo området og skulle flytte rett borti gata. Veldig artig! Jeg følte at jeg hadde kontroll og var “litt sjefen”. Det har vært veldig positivt. Dessuten var prisen jeg fikk veldig god for dette området. Det har gått over all forventning, egentlig.

Ingvild var sjefen på egen visning - og elsket det.

  • Fastpris på 60.000 kr – alt inkludert, ingen provisjon til megler
  • Passer for populære boliger og leiligheter som mange vil kjøpe
  • Du signerer oppdraget først, så kommer Samsolgt-megleren hjem til deg på befaring
  • I tjenesten booker du enkelt fotograf og takstmann selv
  • Du holder visningen selv. Sommerfugler i magen og mestringsfølelse deluxe
  • Samsolgt-megleren holder budrunden og er juridisk ansvarlig for salget
  • Du har angrerett og kan trekke deg kostnadsfritt når som helst
Dette er Samsolgt:

Hvor mye er boligen din verdt

Hvorfor har DNB Eiendom lansert Samsolgt?

– Vi gikk tilbake til utgangspunktet for alt vi jobber med. Deretter stilte vi oss spørsmålet: Hvordan kan vi gjøre boligsalget bedre, smidigere og smartere? Finnes det en annerledes måte å levere meglertjenester som tar i bruk ny teknologi, og samtidig fjerner noen av ulempene ved den tradisjonelle måten å jobbe på?

Dette spørsmålet stilte Christoffer Hveem, Christian Johannesen, Nicolai Rygh og resten av teamet hos DNB Eiendom seg.

Det tok ikke lang tid før svaret kom.

– Ja, dette kan vi gjøre.

Gode kundeopplevelser handler om å ta bort friksjon, og gjøre veien til mål så enkel og smidig som mulig. Selve kundereisen er alltid det viktigste. Ny teknologi, innovasjon og tjenester som forandrer måten vi gjør ting på, vil alltid gjøre oss bedre. Bare se på Vipps. De forandret måten vi flytter penger fra ett sted til et annet. Enklere, bedre og mer fornøyelig.

Og akkurat slik fungerer Samsolgt også. En meglertjeneste som fjerner unødvendig plunder og heft – uten at den fjerner det viktigste; høy salgspris og følelsen av at boligsalget er i trygge hender.

Samsolgt – en smartere og billigere måte å selge bolig på


– Med Samsolgt har vi gått gjennom hele salgsprosessen fra A til Å. Og vi har funnet ut at mange trygt kan gjøre litt av jobben selv, uten at det påvirker resultatet av salget. Fordi vi har laget Samsolgt med helt ny teknologi, gjør vi det svært enkelt for alle å bidra litt selv, forteller Christoffer hos Samsolgt.

– Samsolgt er en superenkel digital tjeneste som kombineres med profesjonell eiendomsmegling fra DNB Eiendom. Resultatet er at folk sparer penger, i bytte mot litt innsats. Kundene våre har alltid umiddelbar tilgang på hjelp fra våre beste meglere hvis de trenger det. Men vi holder dem i hånda hele veien, og sørger for at hele prosessen går smidig.

– På grunn av dette kan vi fastprise boligsalget i Samsolgt. Kostnaden er lavere enn hva et tradisjonelt megleroppdrag ellers ville ha kostet.

Se Samsolgt-boliger til salgs akkurat nå


– Samsolgt er en superenkel digital tjeneste som kombineres med profesjonell eiendomsmegling fra DNB Eiendom.

Christoffer Hveem

Slik fungerer det

Christian Johannesen har jobbet som eiendomsmegler i DNB Eiendom i over ti år. Først som tradisjonell megler, og de siste årene i Samsolgt. Så hva er forskjellen på tradisjonell eiendomsmegling og Samsolgt?

– Hovedforskjellen er at vi har digitalisert alt som kan digitaliseres. Samtidig lar dette oss tilby tjenesten til fastpris uten provisjon til megler. Vi overlater kun de enkleste oppgavene til kundene våre, og ser at de faktisk synes det er gøy.

I Samsolgt begynner salget med et digitalt møte mellom megleren og kunden. For de fleste er det viktig med et personlig møte før de signerer kontrakten, så den første samtalen er viktig.

– I det innledende møtet før kontraktsignering, får kunden en gjennomgang av hele Samsolgt-prosessen og hvordan selve tjenesten fungerer. Tilstandsrapport av takstperson, digital salgsoppgave med Finn-annonse og visningspakke er inkludert. Kunden behøver foreløpig ikke foreta seg noen ting, og betaler heller ingenting av fastprisen før boligen er solgt, forteller Christian.

– Med Samsolgt kan kundene selv velge hvilken fotograf de vil benytte. Vi har håndplukket de beste i bransjen, og kundene kan selv velge den fotografen de liker best – og booke tid selv.

– Vi lar også kundene holde visningen selv. Er det én tilbakemelding vi ofte får, så er det at visningene gir stor mestringsfølelse, og er en kjempehyggelig ting å gjøre. Til tross for at det ofte er akkurat dét folk er mest nervøse for i forkant. Kundene kjenner sin egen bolig og sitt eget lokalmiljø best, så her er det selger som er eksperten.

– Dessuten ser vi at salgsprisen blir minst like god. Og det er gøy!

Under: Megler Christian Johannesen er på Samsolgt-befaring.

Høyre: En kunde har et spørsmål om fotograf i chatten.

Under: Megler Christian Johannesen er på Samsolgt-befaring.

over: En kunde har et spørsmål om fotograf i chatten.

Book et digitalt oppstartsmøte med megler nå

Ikke for alle

– Samsolgt er verken en selg-bolig-selv-løsning eller tradisjonell eiendomsmegler. Vi skal være det beste fra begge verdener. Nå er det ikke sånn at vi tror at dette kommer til å erstatte den tradisjonelle megleren, men for mange er Samsolgt helt ideelt og gir en merkbar merverdi, forteller Christoffer Hveem, én av konseptutviklerne bak tjenesten.

– Kundene våre får en profesjonell part med faglig kompetanse, og som tar seg av alt det tekniske og juridiske. Men enkelte deler av prosessen kan kundene våre gjøre like bra selv.

– Resultatet er at de betaler mindre enn hva det ellers hadde kostet.

Book et digitalt oppstartsmøte med megler nå

Ikke for alle

Christoffer Hveem er en av konseptutviklerne bak tjenesten. For ham har det vært viktig å skape noe folk vil bruke fordi de føler det passer for dem.

– Samsolgt er verken en selg-bolig-selv-løsning eller tradisjonell eiendomsmegler. Vi skal være det beste fra begge verdener. Nå er det ikke sånn at vi tror at dette kommer til å erstatte den tradisjonelle megleren, men for mange er Samsolgt helt ideelt og gir en merkbar merverdi.

– Kundene våre får en profesjonell part med faglig kompetanse, og som tar seg av alt det tekniske og juridiske. Men enkelte deler av prosessen kan kundene våre gjøre like bra selv.

– Resultatet er at de betaler halvparten av hva det ellers hadde kostet.

Skal du selge?

Snakk med en Samsolgt-megler.